Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

KISAH ZAMAN MUDA KAS - Episod 1

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Thursday, May 13, 2010

Assalamualaikum buat semua.

Oleh kerana tiada berita-berita terkini dipaparkan oleh ahli-ahli keluarga kita..maka kas di sini nak ambil kesempatan mengisi masa dan ruang yang ada ni dengan berkongsi-kongsi kisah zaman muda-muda dulu. Mujur ada juga gambar-gambar lama yang sempat kas simpan....Namun sayangnya apabila album tersebut hilang dan tidak dapat dicari. Walaubagaimana pun, kas sempat jugak scan dan save muka depan album tersebut sebagai back-up.

Hanya itu je cerita kas untuk Kisah Zaman Muda - Episod 1. InsyaAllah kalu tak de arang melintang, maka kas akan bersambung di dalam episod ke-2 nanti.

Sekian.

Disediakan oleh:
Mohd Kasturi (13/5/2010)

2 Responses to KISAH ZAMAN MUDA KAS - Episod 1

  1. Anonymous Says:
  2. Syabas...
    Masih simpan gambao2 lama. Teruskan usaha compilation supaya tak hilang memory tu. Boleh kongsi dgn anak cucu nanti.


    Siifu

     
  3. Alhamdulillah...
    Blog keluarga kita kian berkembang menjadi pusat kolehsi kenangan2 silam... terkini & akan datang...
    Moga ia memberi manfaat dan informasi kepada semua...

    Shamsueri Sekeluarga

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN