Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

HAMIDAH SELAMAT MELAHIRKAN ANAK YANG KE-2

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Thursday, July 29, 2010
27 Julai 2010 : Hamidah yang pada asalnya hanya ingin pergi membuat pemeriksaan di klinik setelah terlewat sehari dari tarikh yang dijangka. Tetapi semasa pemeriksaan di buat, pihak klinik meminta Dah pergi ke Hospital Besar Tanah Merah. Masa pemeriksaan di sana lah Dah mula mengadu sakit perut dan  bersalin di Hospital berkenaan.

Alhamdulillah, dengan Izin Allah Hamidah selamat melahirkan anaknya yang Ke-2 yang juga Lelaki. Kelahiran ini lebih kurang Jam 4.00 petang dan dapat kembali ke rumah pada keesokan harinya setelah tidak ada apa-apa masalah. Sedikit gambar yang sempat dirakam semasa balik melawat Hamidah di Kampung.

nila gambar baby yang tengah tidur
Tengah tersenyem masa tidur.. mimpi apa tu....
ni pulak tengah control masa tangkap gambar
yang terakhir.. ni la Jo.. tengah riba baby... biasala, tengah belajar2x nak jadi ayah ni..hehe
Gitu la gambar yang sempat dirakam masa balik di kampung. Nak tahu jugak namanya? bunyi-bunyi nama anak Hamidah yang ke-dua ni adalah Mohd Hakim. kalu nak conform, kena lah tanya emaknya sendiri..:-)

Disediakan Oleh:
Faizul & Fatehah


6 Responses to HAMIDAH SELAMAT MELAHIRKAN ANAK YANG KE-2

  1. Anonymous Says:
  2. Tahniah buat Hamidah & Wan...
    Juga utk Ayh & Mek... Cucu yg ke? kena kira dulu. ke 19.

    Nama apa?

    Siifu & norma

     
  3. Anonymous Says:
  4. Tahnia kepada dah...
    moga dimurahkan rezeki...
    "lahirnya seorang lagi pejuang..."

    shamsueri Al-Chenory

     
  5. Anonymous Says:
  6. Tahniah buat Hamidah.
    Bertambah2 Rezeki.

    Bila la giliran kas plak :) lum ada rezeki lagi ni.

    kas

     
  7. Anonymous Says:
  8. Tahniah dapat ana ke-2...
    hari ni bar tahu (31 Julai) sebab internet kat sini tak leh guna,.tiang internet terbalik kena tiup kat angin....

    Ja

     
  9. Alhamdulillah, tahniah buat kak dah krn baru dpt anak ke-2.. Bertambah lagi seri dlm keluarga.. Lepas ni Jo&Tehah.. Lepas tu sapa pl yer???? Adakah kak tie mdahului lg.. Semistinya bukan Ja hehe.. abe kas agak2 bila yer.? InsyaAllah, kita doa byk2..

     
  10. Anonymous Says:
  11. seronoknya tgk dapat baby baru.....bila la giliran k.iza ngan a.kas pulak....


    k.iza...

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN