Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA 2010 - JKDM WPKL

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Friday, September 24, 2010
Pada 23 September 2010 (Khamis), tempat kas bekerja telah mengajurkan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri. Sambutan tersebut amat meriah sebab setiap bahagian akan membuka gerai masing-masing dengan menu-menu yang telah ditetapkan. Macam-macam makanan ada, kambing golek, sate, ayam golek, keo teow goreng dan sebagainya. Pendek kata tak larat nak makan semuanya...jadi kas hanya makansekadar yang termampu sahaja.

Selain daripada makanan dan minuman, aktiviti pertandingan gerai paling cantik jugak dilakukan. Pelbagai aktiviti yang dianjurkan bagi memeriahkan lagi majlis sambutan yang dianjurkan. Sambutan ini dihadiri oleh pengurusan tertinggi Jabatan. 

Jom pakat layan gambar-gambar yang diambil semasa majlis berlangsung.
Sekian sahaja cerita dari kas di sini. 

Disediakan oleh:
Kas (24-09-2010)

1 Response to MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA 2010 - JKDM WPKL

  1. Anonymous Says:
  2. bestnye kas...
    nape wat ari keje...?
    klu ari cuti bleh abg tumpang same....

    shamsueri sekeluarga

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN