Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

TABUNG IBNUHUSSIN - UPDATE

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Thursday, October 7, 2010
Assalamualaikum w.b.t.
Alhamdulillah, dengan izin-Nya maka kita hari ini masih dapat merasai nikmat Iman, Islam dan kehidupan dunia yang aman dan sejahtera. Semoga ia berkekalan dan mendapat ganjaran yang sempurna di Akhirat nanti.

Untuk malkuman ahli keluarga "ibnuhussin" semua, Alhamdulillah,hasil daripada tabungan dan sumbangan "infak" daripada semua, tabung ibnuhussin mampu menyumbang sekurang2nya RM400 sebulan bagi menampung pembayaran bulanan DBC389 yang digunakan oleh Ayahanda & Bonda.
Alhamdulillah, pada bulan Ramadhan iaitu beberapa hari sebelum Raya Puasa 1431h, Saya sekeluarga bersama Faizul (Bendahari Ibnuhussin)& Faizal telah membawa ayah untuk mendapatkan rawatan di Hospital Pakar Perdana Kota Baharu BRI. Seperti yang kita sedia tahu, kos untuk mendapatkan rawatan di Hospital Pakar adalah tinggi. Walau bagaimanapun, hasil sumbangan daripada ahli keluarga dan insan yang prihatin, maka rawatan pertama dapat dilakukan.

Tujuan rawatan tersebut adalah untuk mengetahui keseluruhan kesihatan ayah berdasarkan analisis dan pandangan Doktor Pakar. Alhamdulillah, rawatan berjalan lancar dan ayah disahkan tidak mengalami masalah asma yang teruk. Sekadar peringkat awal dan mengalami konflik dengan kesan merokok di zaman muda. Kos Rawatan tersebut RM489.00. Rawatan susulan mungkin melibatkan kos yang lebih rendah berbanding peringkat awal.

saya sangat berharap kepada Ahli keluarga yang mempunyai bajek yang lebih untuk keperluan sendiri dan keluarga, boleh sumbangkan ke akaun keluarga (ibnuhussin) atas nama MOHD FAIZUL HUSSIN yang memangku jawatan Bendahari Ibnuhussin. InsyaAllah, duit yang disumbangkan akan digunakan sebaik mungkin dan akan memberi manfaat secara lansung kepada Ayahanda, Bonda dan semua ahli keluarga.

Dengan sumber kewangan yang kukuh, pelbagai aktiviti yang boleh kila laksanakan peringkat keluarga kita. Aktiviti yang berbentuk kebajikan, majlis keraian dan program kemasyarakatan akan terlaksana dengan jayanya.
InsyaAllah,

Shamsuri al-Chenory

0 Responses to TABUNG IBNUHUSSIN - UPDATE

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN