Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

MILIK SIAPAKAN KERETA INI...

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Monday, November 8, 2010
 Assalamualaikum w.b.t.

Memandangkan dah lama tak de cerita baru dalam blog keluarga kita ni, maka hamba ambil peluang untuk berbincang & berkongsi gambar dengan semua...
 Oleh kerana kereta yang hamba sekeluarga dah unzur syar'ie, maka terpancar idea untuk menukar kereta yang lebih baik dan bersesuaian dengan pekerjaan yang sedia ada... maka bermulalah misi mencari kereta idaman... bermula di Kuantan... Temerloh.. dan akhirnya jumpa di Gombak...
Nak cari kereta baru bimbang loan tak lulus... maka pilihan kereta second yang tak berapa lama... TRITON 2.5AT 2009... MBU3278...Boleh lah... Abis satu KL bawa pusing2... test drive katakan... dokumen dah bagi... bank dah interview... hakim belum buat keputusan muktamad... Moga Raya Haji ni dapat guna kereta baru... Cadang nak wat balik Raya Haji nanti... Moga Allah permudahkan dalam segala urusan...

Cadang kalu dah lulus, nak convert BDC80 ke Triton ni... tupun kalau JPJ tak banyak songeh ataupun tak perlu banyak kerenah birokrasi... kalau sapa ada pengalaman bleh bagitahu...
Pepn... still menunggu...

SHAMSURI, SUHANA, A.HARITH, A.FAHMY, A.NAUFAL
HIDUPKU KERANAMU YA RABBI...

7 Responses to MILIK SIAPAKAN KERETA INI...

  1. Anonymous Says:
  2. Tahniah, Jadi OKB la ye..
    Apa2pun Good Luck dalam bidang yang diceburi.
    semoga rezeki keluarga abe sekeluarga bertambah2.

    from: KAS

     
  3. Anonymous Says:
  4. Alhamdulillah...
    Masih mencari peluang untuk up-income...
    terutamanya thn depan tak tahu lagi dapat urus kantin skolah atau tak...
    InsyaAllah, rezeki anak2 ada...

    shamsueri sekeluarga

     
  5. Alhamdulillah, ada jg ahli keluarga kita pakai Triton.. Hilux san lambat lg.. huhu.. Lps zaujah abs bljr dulu.

    Hafsan, Ashiah&little mujahid

     
  6. Anonymous Says:
  7. InsyaAllah,
    Hilux Sam nanti yg new vesion...
    skarang kluar yg 3.0...
    sam yg paling sesuai guna yg tu...

    shamsueri&keluarga

     
  8. Anonymous Says:
  9. loan lulus 80% jek...
    gayanya x dpt nk wt blik raya ni...
    hrp dpt wt blik familt day nti...

    shamsueri n keluarga

     
  10. Anonymous Says:
  11. Tahniah....
    Waduh-waduh tukar keta ya pak. Memang sesuai dgn business yg dok buat tu.
    Tolak BDC tu x lepas ka byr muka? korek la mana yg dpt.
    Semoga bersabar, esok lusa boleh lulus tu...Used car dealer ni boleh buat punya. Depa nak jual keta je. Macam abg Pu beli Kenari la...Macam2 suggestion dibuatnya. Haru dibuatnya.

     
  12. Anonymous Says:
  13. Tahniah abg,boleh dapat naik kereta baru plak la pahni.. hehe. cantik kreta tu..

    Jo&Fatehah

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN