Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

DOA UNTUK AYAHANDA TERSAYANG...

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Wednesday, May 4, 2011
 Ayahanda Tersayang...
Kami doakan Ayahanda disembuhkan segera dari segala penyakit... teguhkan dengan Iman dan ketaqwaan... limpahkan rezeki dan mendapat kebaikan di dunia dan akhirat.

Anakanda semua sentiasa mendoakan kesihatan dan kebahagiaan ayahanda, bonda di dunia dan akhirat.
Untuk makluman, ayahanda telah dimasukkan ke wad Hospital Tanah Merah Isnin lepas. Mengikut maklumat yang diterima oleh Joe, Ayah telah beransur pulih seperti biasa dan InsyaAllah akan balik ke rumah pada hari ini atau masa terdekat. Oleh itu, segala berita berkenaan kesihatan ayahanda bonda dan ahli keluarga semua dapat disalurkan segera kepada ahli keluarga agar tindakan segera dapat diambil.

Ikhlas,
Shamsueri Sekeluarga

1 Response to DOA UNTUK AYAHANDA TERSAYANG...

  1. Anonymous Says:
  2. semoga cepat sembuh....

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN