Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

KERETA BARUKU...

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Sunday, May 1, 2011
TOYOTA ALPHARD 2.4 litre, 2400cc and 3000cc ’05-‘07 unregister, choose your number, AS, MS, MZG, p/boot, twin sun roof, not every car have it twin p/door, leather Seat, luxury, high end front & back camera
SUBHANALLAH... CANTIK KERETA TOYOTA ALPHARD kat atas tu... menjadi idaman semua orang... tak kira kaya, miskin atau golongan yang takde status... tapi, Allah Maha penentu dalam semua perancangan dan keinginan...

Realiti dan hakikatnya...inilah kereta milikku sekeluarga yang sebenarnya... Alhamdulillah, bertapa AgungNya dan PeMurahNya Allah kerana telah melimpahkan rezeki kepadaku sekeluarga. Alhamdulillah 3x.


Sebelum ni mungkin semua tengok kami sekeluarga naik kereta Citra 2.0A... kete tu dah tinggal kenangan yang kami takkan lupa sampai bila2. Walau bagaimanapun, Allah Maha Pemurah kerana menggantikan kereta Citra kepada Naza Ria 2.5A SE. Besar Gedabak saiznya. Alhamdulillah sangat selesa untuk kami keluarga yang kecil ini.

Bertapa indahnya bila bersyukur dengan seadanya kerana Allah menjanjikan rezeki yang bertambah dan melimpah ruah bagi HambaNya yang bersyukur dan sentiasa menginfakkan hartanya dan jiwanya ke jalan Allah.

Selamat menyambut Hari Pekerja
Tingkatkan kualiti kerja... ingatlah... jaga amanah semasa kerja... InsyaAllah, Allah akan limpahkan rezekimu...

Wassalam...

Shamsueri, Suhana, A.Harith, A.Fahmy, A.Naufal

5 Responses to KERETA BARUKU...

  1. Alhamdulillah3x.. makin besar keta ni. Rezeki anak2..

     
  2. Anonymous Says:
  3. Salam, tahniah.
    Nape sat je guna citra? Tapi Naza ria pun mmg hebat.
    Guna NGV ka?
    Baru leh muat semua....
    Siifu

     
  4. Anonymous Says:
  5. Tahniah!!!
    semoga terus berjaya.

    from: KAS

     
  6. to abg saipu: ada org lain lebih memerlukan kete tu... buat masa ni belum pasang NGV... standard lagi...
    pepn, terima kasih kat semua... paparan ni bukan nok nunjuk, sekadar mengupdate ruangan blog keluarga yang dah lama sepi...

    shamsueri sekeluarga

     
  7. Anonymous Says:
  8. Bukan sekadar bertanya. Cuma nak berpesan sblm buat kptsn nk psg NGV tu fikir baik buruk dia. Mmg bila guna NGV save duit petrol. Tapi maintenance tggi. Ada parts yang tak tahan. Survey dulu la. dari pengalaman kawan2 kat sini. Depa dah bertukar balik ke petrol slps 3~4 tahun guna.
    Citra: Minyak kuat gak sbb aircond kat depan je...
    Ria: Minyak kuat dan perlu hati2 dgn gear box. Paling penting tangki air kena check sokmo. Coz kalau temp naik, enjin blok problems.

    Apa2 pun life must go on...

    Siifu.

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN