Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

MEMORI 1 - AKTIVITI RENANG

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, October 10, 2009
Oleh kerana gambar perkahwinan kas belum siap di edit...maka elok kiranya kas update cerita-cerita yang lalu yang kas belum disiarkan di dalam blog family ini. Lagipun banyak juga aktiviti-aktiviti kas yang belum disiarkan untuk dikongsi bersama.
Bila tengok kolam renang AKMAL, terasa teruja nak terjun dan menyelam. Wow seronoknya...tak sangka masa kursus hari tu, ada slot latihan renang. Hampir dua minggu latihan renang diadakan. Pendek kata..masa latihan renand di laksanakan selama sejam sehari, badan sejuk mengigil. Tapi disebakan aura semangat nak belajar..maka terpaksalah tabahkan hati untuk terus berenang.
Macam-macam kenangan yang dapat dilakarkan sepanjang latihan renang berlangsung.. antaranya ialah ada peserta yang terkapai-kapai dalam kolam renang (hampir2 lemas, tapi tak lemas), ada peserta yang terlekat tangan dalam kolam, ada yang takut berenang, ada yang takut terjun, macam-macam ragam yang wujud semasa latihan berlangsung.

Namun dapat dirumuskan bahawa latihan renang memang best.


Sekian...

Disediakan oleh:
Mohd Kasturi

0 Responses to MEMORI 1 - AKTIVITI RENANG

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN