Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

SELAMAT PEGANTING BARU - FAIZUL & FATEHAH

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Monday, October 5, 2009
Alhamdulillah selepas bertungkus lumus..akhirnya siap jugak kas meng'edit' gambar-gambar perkahwinan Faizul & Fatehah bagi tatapan Ja di perantauan. Diharap semua enjoy dengan gambar-gambar yang kas letakkan ini. Untuk paparan gambar yang jelas.....sila kliks pada gambar tersebut, saiz sebenar gambar akan terpapar di skrin anda.

Oh ya..untuk gambar majlis kahwin Mohd Kasturi & Asmaliza akan di update apabila gambar-gambar tersebut siap di edit oleh kas.

1) MAJLIS AKAD NIKAH MOHD FAIZUL & SITI FATEHAH
Tanggal 23hb September 2009 (Rabu), maka Mohd Faizul telah selamat bergelar Suami kepada Siti Fatehah. Majlis akad nikah di buat di Masjid yang berhampiran dengan rumah pengantin perempuan yang terletak di Tumpat, Kelantan. Nak tau cerita lebih lanjut pasal majlis akad nikah...kenalah tanya empunya diri (Mohd Faizul) sebab abe kas tak pergi majlis akad nikah Jo.
2) MAJLIS PERKAHWINAN MOHD FAIZUL & SITI FATEHAH DI RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN DI TUMPAT, KELANTAN.

Nak tau cite lanjut pasal perjalanan majlis di rumah pengantin perempuan.....kenalah Jo yang ceritakan...baru tepat, jelas dan panjang.. Kat sini Abe kas just letakkan gambar majlis sahaja.
Jo & Fatehah bersama dengan hantaran perkahwinan kedua-dua belah pihak


Suasana di Majlis Perkahwinan Jo & Fatehah


Pengantin tengah makan tengahari....disebab ramai tetamu yang hadir, pengantin terpaksa makan lewat dan dapat makan sedikit sahaja... kesian..

3) MAJLIS MENYAMBUT MENANTU - MOHD FAIZUL & SITI FATEHAH DI KAMPUNG BTG.BERGEDIK, GUAL IPOH, TANAH MERAH, KELANTAN.

Santapan Raja Sehari


Bergambar di kamar tidur Raja sehari


Macam-macam aksi Ustaz & Ustazah di Kamar Tidur


Sempat lagi tu bercermin mata hitam di dalam bilik pengantin


Aksi bergurau senda Pengantin - Mohd Faizul & Siti Fatehah


Pengantin Mohd Faizul & Siti Fatehah bergambar dengan keluarga masing-masing


Akhirnya Mohd Faizul selamat diijabkabulkan dengan gadis idamannya iaitu Siti Fatehah


Selamat Pengantin Baru Mohd Faizul & Siti Fatehah

4) AKSI PENGANTIN DI KOLAM IKAN - MOHD FAIZUL & SITI FATEHAH

Sempat lagi tu pengantin bergambar di Kolam Ikan


Aksi pengantin di Kolam Ikan Ayah yang terletak di belakang rumah


Macam dalam hutan je..........sempat lagi Pengantin bergambar di dalam hutan


Eh..eh......main tarik tarik plak pengantin ni...nanti jatuh ke dalam sungai kecil tu...

5) AKSI PENGANTIN DI KEBUN GETAH - MOHD FAIZUL & FATEHAH
wow...dalam kebun getah pun boleh bergambar...


main menyelit-nyelit di belakang pokok getah plak..macam cite hindustan tu..


aksi pengantin di kebun getah..


waduh-waduh......besarnya mata hitam pengantin.

6) AKSI PENGANTIN MEMBUKA HADIAH - MOHD FAIZUL & SITI FATEHAH
Aksi-aksi pengantin membuka hadiah yang dikacau oleh anak-anak sedara.

Disediakan oleh:
Mohd Kasturi

1 Response to SELAMAT PEGANTING BARU - FAIZUL & FATEHAH

  1. faizal Says:
  2. meriahnya....macam pinang dibelah dua..semoga bahagia dan sentiasa mandapat rahmah Allah selalu dan dimurahkan rezeki...

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN