Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

KAWAD HARI KASTAM 2011

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Tuesday, February 1, 2011
Assalamualikum semua,

Apa kabar? Dah lama blog family ni tak di kemaskini dengan berita atau cerita terkini dari ahli keluarga masing-masing. Mungkin kerana kesibukan semua menyebabkan blog keluarga hampir di pinggirkan. 

Kas kat sini pun dah susah sikit nak online sebab kat rumah dah tak de internet, tunggu rezeki lebih sikit baru nak pasang streamyx/unifi/P1wimax. Tapi tak tau la bila leh pasang semua tu.

Sekarang dah masuk bulan Februari 2011, cepat sungguh masa berlalu. Banyak cerita-cerita yang tak sempat untuk dikongsi bersama untuk ahli keluarga. Apapun, dikesempatan ini belum terlewat untuk kas berkongsi cerita kas mengenai kawad untuk hari kastam 2011.

Pada 16/1/11, kas kena mendaftarkan diri di AKMAL Melaka bagi mengikuti latihan kawad untuk hari kastam bermula pada 17 -26/1/11. Manakala hari kastam sedunia disambut pada 27/1/11. Berikut merupakan sedikit gambar semasa latihan kawad di melaka.

 

 Sepanjang di melaka, macam-macam aktiviti yang dirancang oleh ahli kawad. Antaranya ialah menikmati ikan bakar di Umbai bersama jurulatih kawad.
 
 Menikmati yong tau fu dan roti john melaka.
 

 Menikmati Roti Terbang yang selalu kuar di dalam TV.
   
 
 Menikmati makan malam di dalam majlis penganugerahan pingat jasa kepada Kontigen Istiadat dan jurulatih kawad.
 
 


Gambar-gambar semasa majlis sambutan Hari Kastam Sedunia 2011 pada 27/1/11.
 
 
 
 
 

Disediakan oleh:
Mohd Kasturi (1-2-2011)

1 Response to KAWAD HARI KASTAM 2011

  1. Anonymous Says:
  2. Hebat gak abg baris.. siap kena duk depan lagi..hehe..
    kalu depan silap yang belakang jadi berterabur la.. jadi bkn mdah nk duk depan ni..he..

    Jo&Fatehah

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN