Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

CUTI-CUTI KELUARGA HUSSIN&HALIMAH

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Thursday, February 18, 2010
Assalamualaikum w.b.t. dan salam sejahtera untuk Ahli keluarga dan juga sahabat pelawat. Oleh kerana semua ahli keluarga sibuk dengan urusan masing2 terutamanya Hafsan & Pasangan, maka ambo ingin mengupload sedikit cerita semasa cuti Tahun baru Cina yang lepas.

MAJLIS PERKAHWINAN HAFSAN & ASIAH
13 Feb 2010 yang lepas, Majlis perkahwinan antara Hafsan & Asiah berlansung di Perlis. Aktiviti bermula dengan pada pagi 12 feb 2010 rombongan Ayah, mek, dan lain2 bertolak dari Kelantan ke rumah Kak Ma di Penaga, Penang. Manakala Keluarga Kasturi & Shamsuri datang dari arah Kelana Jaya. Alhamdulillah, semua telah selamat berkumpul jam 3pg.


Jam 8pg pada 13 feb, rombongan keluarga Hussin (9buah kereta) telah bertolak daripada penaga menuju ke Berseri, Perlis. Sesampai di Gurun, Kedah, kami berhenti untuk makan.
Oleh kerana kami jarang datang ke Perlis, maka bermulalah edisi "makan pengat" di bandar Kangar. Al-Maklumlah, pengantin gelabah menyebabkan GPS tidak berfungsi. Perancangan awal untuk majlis akad nikah ialah jam 10.30pg, ditakdirkan Allah rombongan sampai pukul 12 tgh. Alhamdulillah majlis bermula dengan lancar. TAHNIAH & SELAMAT PENGANTIN BARU, MOGA BAHAGIA SELAMANYA.

MANDI DI KOLAM AIR PANAS ULU LEGONG
Selepas Majlis hafsan, kami sekeluarga menuju ke Pusat Peranginan Air Panas Ulu Legong, Baling. Kami tidur di Home Stay yang diuruskan oleh Abg Saipu. Seronok...

NAIK KERETAPI KE KL CENTRE
Selepas tidur semalaman di rumah Kelate, maka ambo sekeluarga bertolak ke kelana Jaya dengan menaiki Keretapi.


NAIK KELANA JAYA KOMUTER
Naik Kelana Jaya Komuter... nak ek rumah kas di Kelana Jaya...

Maaf... citer tak dan habis.... nanti bersambung...
ibnuhussin5
ibnuhussin@pas.org.my

2 Responses to CUTI-CUTI KELUARGA HUSSIN&HALIMAH

  1. Anonymous Says:
  2. kalau ada yang boleh sambung dan detailkan citer ni... silakan...

    ibnuhussin5:shamsuri

     
  3. azizah Says:
  4. ada no phone home stay kat ulu legong tak? msg ke 0143447611

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN