Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

MAJLIS BERCUKUR - NAUFAL

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Wednesday, February 3, 2010
Selangor: Untuk makluman semua, Majlis Bercukur Abdullah Naufal bin Mohd Shamsuri telah diadakan di Rumah Abang Ngah (abang Kak Sue) di Fasa 2, Puncak Alam, Kuala Selangor pada 30.01.2010 (Sabtu) petang.
Majlis tersebut diadakan secara ringkas yang dihadiri oleh semua adik beradik Kak Sue, dan jiran terdekat. Manakala majlis aqiqah pula dijangka akan dilakukan dalambulan Mac 2010 sementara menunggu Wardah (adik bongsu Kak Sue) melahirkan anak sulungnya.

Majlis tersebut sebenarnya ditanggung sepenuhnya oleh Tok & TokKey Naufal. Sebelah malamnya, majlis Hari Keluarga yang melibatkan semua ahli keluarga Kak Sue, saudara mara terdekat dan jiran sekitar rumah Abang Ngah.

Alhamdulillah, majlis bermula jam 10mlm dan berakhir jam 12 tgh malam.
Pelbagai juadah dihidangkan seperti kambing panggang, ikan bakar, satey, nasi beriani, kek, buah buahan dan banyak lagi.

disediakan oleh:
shamsuri & keluarga

2 Responses to MAJLIS BERCUKUR - NAUFAL

  1. Jo&Fatehah Says:
  2. botak doh la naufal ni... tapi tetap hensem la..hehehe

     
  3. ibnuhussin Says:
  4. masih menunggu sepupu dr pengkalan chepa...

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN