Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Mandi Air Panas & Sejuk kat Ulu Lenggong lagiiiiii

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Monday, June 14, 2010
Assalamulaikum.


Disebabkan kami tak balik kampong pada cuti sekolah kali ni. Anak-anak "demand" la...Lebih2 lagi Ainaa yang baru habis tusyen dari 7~10 Jun, nak release tension la katanya.... banyak tempat yang diorang minta. Bukit Merah la, Muzium padi la, Taman burung dll. Naik pening juga. Dengan  kuasa veto K.Ma, maka kami pilih ke Baling. Ahad 13hb jam 9 pagi baru confirm chalet dan berjanji akan sampai jam 4 @ 5pm. Aidaa & Aisyah paling awal bersiap. Jam 10 dah ready. K.Ma masak lebih kurang, maka jam 3 kami bertolak.
Lepas maghrib sesi mandi ayaq hangat bermula....

Skrin besar juga disediakan untuk kaki bola. Malangnya depa buka TV1 tiada siaran langsung hmmm sedihnya. . Maka jam 10.15 abg Saipu ajak depa balik. Aiman & Aisyah dah mengantuk. Depa tidur, abg Saipu keluar tengok bola kat warung sampai jam 3:30 pagi. Jam 6:30 K.Ma, Ainaa, Aiman & Aidaa turun mandi lagi. Abg Saipu & Aisyah layan tidur sampai jam 7:30pg.

Aisyah tak mau balik kalau tak pi mandi air sejuk kat Sg. Angkat. Maka Jam 11 kami check out dan mandi air sejuk pula. Anak2 je yang mandi. Kami berdua takut air...Serik hari tu lepas mandi Air Panas-Air sejuk, sakit urat wei....




Rama-rama pun friendly ler...Pakat berkumpul kat tempat kami mandi....



Lama-lama tengok baru perasan, rupanya depa nak bertelur kat atas tudung Aisyah...

Ok sekian dari kami sekeluarga dari Penang.

4 Responses to Mandi Air Panas & Sejuk kat Ulu Lenggong lagiiiiii

  1. Anonymous Says:
  2. Bestnya mandi air panas + air sejuk.

    from: kas & za

     
  3. Anonymous Says:
  4. wah...
    skali datang... pasti datang lagi...
    dekat bleh g slalu...
    kitaorg jauh...
    pepn,
    slamat bercuti2...

    shamsueri@melaka

     
  5. Anonymous Says:
  6. Tu kali ke-4 kami pergi. 1st time dtg pagi jam 9. Ayaq panas, Matahari pun panas. rendam kaki lebih kurang belah terus pi mandi ayaq sejuk kat Lata Bayu.

    Next time plan nak bertolak jam 9pg, mandi air sejuk sg angkat @ lata bayu, pas tu baru check in chalet yg hampir nak siap tu. Dgr kata RM120 je smlm.

    naik BMW 5 series tu 3jam boleh sampai dah...

     
  7. Anonymous Says:
  8. hebat2.. nak kena naik BMW 5 Series ke?

    hihi..

    from: kas

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN