Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Menghantar Mak, Pak, Tok, Wan dan Adik Beradik Ashiah Tunaikan Ibadah Umrah

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Tuesday, June 8, 2010
Pada 7 Jun, keluarga Ashiah seramai 8 orang (mak, pak, tok, wan, 3 adik, dan kakak) bertolak untuk menunaikan Umrah dari KLIA. Jadual penerbangan pada pukul 9malam. San dari Johor terus bertolak ke KLIA.  Alhamdulillah san tiba awal di KLIA dan keluarga pun awal. Sempatlah kami bersembang dan lain-lain. Waktu cuti sekolah, memang ramai jemaah yang akan menunaikan Umrah.

 Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan baik.. Ashiah skarang masih kat Indonisia. Doakan semoga kesihatannya baik. Semoga sang mujahid kecil yang menemaninya sihat dan selalu menberinya semangat.2 Responses to Menghantar Mak, Pak, Tok, Wan dan Adik Beradik Ashiah Tunaikan Ibadah Umrah

 1. Anonymous Says:
 2. Alhamdulillah...
  Moga kluarga kita juga akn mengiri mek&ayah ke makkah nanti...

  Shamsueri

   
 3. Anonymous Says:
 4. Hebat-hebat..satu keluarga pergi Umrah tu.

  Agak-agaknya bila time keluarga kita plak :)


  Dari: Kas

   

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN