Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Kak Tie Selamat Melahirkan Anak Perempuan

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Thursday, December 31, 2009

Syukur kehadarat ilahi, Kerana Siti Fatimah telah selamat melahirkan anak yang ke-5 di Hospital besar Tanah Merah. Kak Tie telah selamat bersalin pada30 Disember 2009 Jam 10.30 malam iaitu pada hari rabu.. ini merupakan kelahiran yang ke-3 dalam keluarga Hussin dan Halimah selepas Hamidah pada bulan dua lepas dan Kak Su awal bulan ini. setakat ini masih tidak diberikan nama tetapi dimaklumkan nama yang akan diberikan adalah Wan Nur Zahirah binti Wan Suhaidi. Majlis bercukur juga dijangkan akan diadakan pada hari jumaat ini.. Wassalam...


3 Responses to Kak Tie Selamat Melahirkan Anak Perempuan

 1. Alhamdulillah.. Tambah lg sorang anak sedara.. lepas ni diikuti oleh jo dan abe kas pula.. InsyaAllah..

   
 2. pasmaran Says:
 3. Alhamdulillah... moga pertambahan ahli keluarga daripada anak2 hussin akan mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan yang sedia terjalin...

  shamsuri & Keluarga

   
 4. shamsueri Says:
 5. a.kas dah ado...
  cuma nk tambah je beberapa org lg...

   

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN