Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Bercuti Di Balok, Kuantan...

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, January 2, 2010
Assalamualaikum semua...
Maafla sebab dah lama tak upload cite dr Pahang, nak kata sibuk tak jugak... tidur masih melebihi 4 jam sehari... nak kata tak de masa... tak juga... merata berjalan... nak kata x online, x juga... hari2 online... cume tak tahu nak masukkan cite apa dlm blog ni... keliru antara rasional ngn kurang rasional cite yg nak dimasukkan dgn tema blog...
30hb 2009 (cite lama... tahun lepas) abang bawa kak su, harith, fahmy dan naufal ke kuantan sebab urusan jemaah. Malam tu abang ada meeting dengan AJK Pas Kawasan Indera Mahkota (Kaw. Pas Menang ADUN Berserah) untuk berbincang pasal Konvensyen ICT Pas Negeri Pahang. Selaku Pengarah Program, abang nak kene cite overview projek kepada tuan rumah.

Oleh kerana, Pengarah ICT Negeri lambat sampai (Kul 11mlm bru sampai), maka abang wakil negeri sorang2 bentang kk projek tu. Alhamdulillah semua berjalan lancardan meeting + borak2 abis jam 1.30pg. Manakala kaksu & her sons lepak kat Muara Beach Resort, Balok Kuantan.
Kami sampai kat resort ni jam 730mlm. Puas musing2 cari resort yang paling murah. Lain2 paling ciput RM 1++. yang abg n keluarga dok ni ada less dpt hg RM79. Terus kira jadilah...
Esok paginya, kitaorang mandi manda kat kolam dalam kawasan resort... best juga, dah lama tak berenang kat kolam... nanti korang semua bleh datang cni...

Pepn, abang sekeluarga doakan agar kita semua mendapat rahmat Allah dalam semua keadaan dan di mana sahaja kita berada, dimurahkan rezeki, dan dipanjangkan umur agar dapat memberi sumbangan kepada perjuangan untuk menegakkan Syiar Islam di Muka bumi Malaysia.

2 Responses to Bercuti Di Balok, Kuantan...

  1. Jo&Fatehah Says:
  2. kuatnyo baby jale.. ni yang jadi kuat ni..hehe

     
  3. pasmaran Says:
  4. mengambil semangat tok meknye...

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN