Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

SELAMAT HARI LAHIR MEK DAN YANG LAIN

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Tuesday, January 12, 2010
Bulan Januari bermula sememangnya tidak akan dilupakan oleh semua iaitu tibanya sambutan hari kelahiran MEK tercinta yang menjadi watak utama dalam keluarga bersama-sama dengan ayah. Sambutan ini dibuat atas sebab ingin menghargai dan meraikan Mek sempena hari kelahirannya. Tetapi pada kali ini 3 orang lagi turut diraikan pada malam tersebut iaitu Abang Kamil, Abang Nik dan Fatehah yang kesemuanya dilahirkan pada bulan Januari.

Beberapa hari sebelum sambutan, jo & fatehah pada asalnya nak balik untuk try memasak 'Spargeti' sebagai menu utama jamuan. Tetapi disebabkan kesuntukan masa dan jo pun sampai dirumah dah malam, Jo mengambil keputusan untuk membeli Satey dan Kak Yatie pun buatla sedikit sebanyak makanan untuk tambahan. Allahamdulillah, walau pun ringkas tetapi meriah apabila semua yang ada dirumah pada waktu tu menyertai majlis ini... lihatla kemeriahan sambutan ini...
ni la hidangan-hidangan yang sempat disediakan untuk jamuan bersama



Majlis jamuan ini dimulakan dengan bacaan doa oleh Pok Long (Imam balasah) yang hadir pada malam tersebut



Nila suasana kat rumah dengan kehadiran semua ahli keluarga yang ada


SUASANA ROMANTIK SEMPAT DIRAKAM DALAM MAJLIS..:-)


Mek dan Ayah yang khusyuk makan


Kak Mah & Abg Nik sedang jeling menjeling dan Abg Kamil yg main perang dengan lidi bersama kak yatie..hehe


Ni plak Kak Ti yang suap Poksu senyap-senyap dan yang terakhir hambo la tu dengan isteri tersaye fatehah yang berigak makey banyak..hehehe

Habis la ceritanya...

Disediakan oleh:
JO & Fatehah

1 Response to SELAMAT HARI LAHIR MEK DAN YANG LAIN

  1. Kas dan Za Says:
  2. bestnya kalu abe kas & za ada time ni. leh la make sate gak :)

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN