Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

KURSUS GST (TOT) DI AKMAL MELAKA

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, March 27, 2010
Pada 14 - 19/3/2010, Kas sekali lagi pergi ke Akademi Kastam Dirajaya Malaysia (AKMAL) yang terletak di Melaka untuk mengikuti kursus GST (TOT). Matlamat kursus ini adalah untuk melahirkan tenaga pengajar, fasilitator dan pengawai rujuk GST di peringkat negeri dan melaksanakan program KSA dan e-KSA GST. 
Sepanjang berkursus selama seminggu, kas dapat belajar banyak perkara berhubung konsep, prosedur dan perundangan GST. Apa itu GST? GST merupakan Good and Services Tax iaitu satu sistem cukai baru yang akan dilaksanakan oleh Kerajaan. 

Di Akmal, Kas menginap di ABID 7 iaitu sebuah aparment. Gambar-gambar ABID 7 boleh dilihat di bawah.

Banyak ilmu GST yang diperolehi sepanjang berkursus.

Disediakan oleh:

Kas (27/3/2010)

0 Responses to KURSUS GST (TOT) DI AKMAL MELAKA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN