Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

MAJLIS PERKAHWINAN AZI & MAT (13/3/2010)

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Sunday, March 21, 2010
Alhamdulillah pada 13/3/2010, Majlis Perkahwinan Azi dengan Mat telah berlangsung dengan jayaya. Majlis akad nikah telah dilakukan pada malam 12/3/2010. Majlis sambutan Perkahwinan Azi & Mat dibuat serentak dengan Majlis Menyambut Menantu Hafsan & Ashiah. Sambutan majlis tersebut amat meriah kerana rombongan kedua-dua belah pihak yang agak ramai serta kehadiran saudara mara, penduduk kampung dan kawan-kawan pengantin telah menceriakan lagi majlis tersebut.

Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada Mat & Azi. Semoga rumatangga mereka berdua akan dihiasi dengan kebahagian, diberkati dan dimurahkan rezeki.

Sekian.

Disediakan oleh:
Kas & iza (20/3/2010)

1 Response to MAJLIS PERKAHWINAN AZI & MAT (13/3/2010)

  1. Anonymous Says:
  2. majlis ni lebih grand kalau dilihat dalam gambar ni... moga kekal selamanya...

    shamsueri sekeluarga...

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN