Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Jalan-Jalan Ke Tanjung Piai, Pontian, Johor

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Monday, April 5, 2010

Alhamdulillah, sedikit perkongsian cerita yang ingin dikongsi bersama adik beradik dan pelawat blog keluarga. San dan Ashiah sempat jalan-jalan ke satu pusat perlancongan yang agak terkenal di Johor iaitu Taman Negara Tanjung Piai. Memang banyak perkara yang menarik disini.Suasana hutan paya bakau yang sungguh menenangkan. Subhanallah sungguh catik. Nanti keluarga datang ke johor, San akan bawa jalan-jalan ketempat ini.

Sekaarang kami berada di penghujung Benua Asia, disini kita akan nampak kapal-kapal dagang melalui Selat Melaka ke pelabuhan-pelabuhan di Johor. Sangat menarik. Daripada Hafsan & Ashiah

2 Responses to Jalan-Jalan Ke Tanjung Piai, Pontian, Johor

 1. shamsueri Says:
 2. tahniah3x...
  san bawak dulu buahati tu pusing2 malaysia...
  pengalaman nanti bleh kongsi ngan kitaorang kat cni...

   
 3. haha.. :p

   

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN