Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

2 EKOR KUCING PENEMAN HATI

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Wednesday, December 1, 2010
Alhamdulillah, sudah lama tak upload cerita dalam blog family untuk dikongsi bersama dengan ahli-ahli keluarga Hussin & Halimah. Di sini, kas nak kongsi cerita pasal 2 ekor kucing yang menjadi peneman hati kas sekarang. Kucing ni kas beli dari orang yang mengiklankan di laman website mudah.com. Mula-mula kas beli seekor je iaitu kucing betina, tapi bila difikirkan si kucing tu seekor je dan tak de teman, maka kas pun belilah seekor lagi iaitu kucing jantan.

Oh ya, kucing betina tu adalah kucing mainecoon.. ..then kucing jantan pula mix persian.  Jadi, sape-sape nak tengok kucing ni, kenalah datang umah kas di sini.

 Ini kucing jantan - mix persian. Namanya Kitto.

 Si Kitto sedang berehat di atas sofa
 Si Kitto yang sedang nyenyak tdo..

 Si Kotty bergambar di depan rumah yang comel

 
 Ini plak si Kitty.... si kucing Mainecoon.
 Si Kitty sedang berjalan di depan rumahnnya.

 Si Kitty dengan rumahnya yang comel

 Si Kitty yang sedang berjalan
Begitulah kisah dua ekor kucing yang menjadi teman hati kas sekarang. Kehadiran kedua-dua ekor kucing ni menjadi penyeri dan peneman kas semasa berada di rumah.

Disediakan oleh:
Kas (1-12-2010)

3 Responses to 2 EKOR KUCING PENEMAN HATI

  1. Anonymous Says:
  2. Hmmmm sejak bila jd peminat kucing ni...

    Hobby? Ingatkan minat bela kucing MAYA saja.
    Cantik rmh dia tu. Leh kami tmpg tido tak?
    Kalu anak sedara pi tengok, habis laaa, kucing & dngn rmh2 skali depa wat balik.

    siifu

     
  3. tu dia kucing, siap dengan rumahnya.. comel. Dapat anak nanti san tempah seko buat baka.

    hafsan,ashiah and little mujahid

     
  4. Anonymous Says:
  5. alhamdulillah...
    akhirnya dapat teman baru...
    brapa K hg kucing tu...?
    beli online ni mesti baik punya...
    pepn, moga berbahagia bersama teman2 sekehidupan...

    shamsueri sekeluarga...

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN