Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

16/11/09 - JAMUAN PERPISAHAN BOS/STAFF KASTAM

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Wednesday, November 18, 2009
Ni nak cite lagi...pasal makanan. Banyak cite makan-makan ni. Maklumlah sekarang ni ramai bos-bos dan senior-senior naik pangkat. Oleh kerana mereka-mereka ini naik pangkat, maka diwajibkan ke atas meraka berpindah ke stesen(negeri) lain. Maka pada 16/11/09(Isnini) pukul 12tgh, jamuan telah dibuat bagi meraikan mereka-mereka yang naik pangkat dan kena bertukar ke tempat lain.


Ni plak gaya kas..sempat posting dengan opismate girl.

Sekian.

Disediakan oleh:


Kas & Za

1 Response to 16/11/09 - JAMUAN PERPISAHAN BOS/STAFF KASTAM

  1. makan makan makan :)

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN