Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

UCAPAN TAKZIAH KEPADA POK SU HUSIN SEKELUARGA

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Sunday, November 1, 2009
Keluarga HussinHalimah mengucapkan takziah kepada keluarga Poksu Hussin (air Kerela) diatas pemergian isterinya pada 30 Oktober 2009 (Sabtu). Allahyarhamah mengidap penyakit paru-paru yang menyebabkan paru-parunya menjadi hitam dan dirawat dihospital Kota Bharu 3 hari yang lepas. Pada jam4 petang, Allahyarhamah telah menghembuskan nafas yang terakhir di sisi suaminya yang menemaninya pada masa itu. menurut Poksu Husin, Allahyarham sempat meminta untuk makan buah delima yang dari suaminya kurang setengah jam sebelum beliau disahkan meninggal dunia. Jenazah di tanam di tanah Perkuburan Kampung Batang Gedik pada hari yang sama jam 11.30malam. Semoga Allahyarhamah diletakkan bersama orang-orang yang solehah. AL-FATIHAH.

0 Responses to UCAPAN TAKZIAH KEPADA POK SU HUSIN SEKELUARGA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN