Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

MAGHI SINI ABE NOK CERITA

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Sunday, November 15, 2009
Assalamualaikum, untuk cerita kali ni abe kame nak selit pulak dari keluarga abe kame.. banyak cerita nak dikongsi dalam ruangan yang ringkas ni. walaupun sibuk berniaga, anak2 memang tidak lekang dengan aktiviti samaada yang disekolah ataupun dirumah yang dibuat sendiri... Mula-mula baru je lepas buat sambutan Hari Lahir Achik (Infazah) anak yang ke 3. Sambutan ni buat secara ringkas yang hanya melibatkan keluarga sahaja. Jamuan seperti Kek, Ayam Kentucky (yang buat sendiri), Mihun goreng telah memenuhi selera jamuan malam tersebut. lihatla kemeriahan jamuan yang ringkas ni..hehe

ni la makanan yang ada dan achik adik beradik membelah kek. Bacaan doa dimulakan sebelum jamuan dimulakan.

Ni plak suasana jamuan hari lahir.. tu sape yang kekoh kek gitu..hehe. semangat makan tu.


pertandingan mewarna di sekolah achik.. tapi yang kena warna plak logo 1 malaysia..ish3x. tapi budak2 bkn paham pun. Yg pnting warna je la..hehehe


Bila musim banjir sesi lawatan ke tempat banjir sudah menjadi kemestian. sambil2 nak tengok banjir, sambil tu boleh la main air, tengok boat bomba yang duk ulang alik..



Disediakan Oleh:
Abe Kamil @ Kak Yatie

5 Responses to MAGHI SINI ABE NOK CERITA

  1. wow..buat pertama kalinya abe kamir upload cite. Menarik dengan pelbagai aktiviti yang dikongsi.

     
  2. Tahniah 3x...
    Keluarga bahagi akan lahirkan masyarakat yang Harmonis...
    Abg Kami dh masuk streamyx ke kt umah...?

     
  3. tu la, terkejut bila abe kamil berkongsi cerita.

     
  4. faizul Says:
  5. abg kamil tak lama lagi nk buh streamyx la.. dia mmg acap layari blog keluarga tapi melalui hp je.. so, a.kmil n kak yatie bg bahan2 maklumat. joe tlg masukkan dulu wt masa ni.. insyaallah, brita dari kmpung akn cb diperbnykkan dngn bntuan kak yatie, abe kamil n abg nik nanti..

     
  6. oic..bagus-bagus.
    Nanti upload lagi cite2 dari kampung banyak2... especially cite aktiviti mek & ayah.

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN