Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Bangkel ICT Zon Timur - Lipis

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, May 29, 2010
Assalamualaikum semua...
Dah lama tak upload cite... walau bagaimanapun, oleh kerana xde cite yg grand2... naklah dikongsi sedikit cite yang lepas untuk tatapan semua...

Saya sebenarnya telah diberi tanggungjawab sebagai fasilitator Jabatan PilihanRaya Pas Negeri Pahang, satu Pahang nak kena pusing2 memberi penerangan bagi memastikan petugas sentiasa bersedia untuk menghadapi situasi pilihanraya terutamanya untuk menegakkan Syiar Islam di Pahang...

alkisahnya, saya ditugaskan untuk memberi taklimat di Pejabat Kawasan Lipis yang melibatkan Parlimen Lipis, Parlimen Raub & Cameron Highland...

Oleh kerana Majlis bermula pagi ahad, maka saya sekeluarga menginap di Hotel Jelai Mentakab apabila sampai sabtu malam di Lipis...
Ni dia bilik  yang kami sewa, murah je... RM70 sehari, family room... Hotel lain semuanya RM90 ke atas... Makan malam pula kami pekena KFC yang berkebetulan berada di laluan masuk ke Hotel.
Ini merupakan pejabat Pas Kawasan Lipis (yang baru) dan bersebelahan dengan Pejabat Keadilan. Disinilah tempat Bangkel ICT akan berlansung...

Antara peserta yang hadir daripada beberapa Kawasan iaitu Lipis, Raub dan Cameron Highland. Peserta melibatkan petugas2 JPN &ICT di DUN-DUN. Alhamdulillah, sokongan dan penglibatan yang sangat baik.
Salah seorang fasi dalam bangkel tersebut. Namanya Zafirah, SUK DUN Jengka Pusat.
Peserta yang melibatkan muslimin dan muslimat.
Tidak ketinggalan peserta tambahan ataupun pemerhati bebas. Walau ke mana pergi, ahli keluarga tetap bersama memberi sokongan. 2 orang lagi tak dapat dikawal. Musing2 dalam bilik seminar.
Hai, saya peserta termuda... 5 bulan, susu tetap bersama...

Sedikit cerita yang dapat dikongsi bersama, semoga Allah bangkitkan kita di akhirat nanti di kalangan pejuang2 agama Allah...
Nukilan:

2 Responses to Bangkel ICT Zon Timur - Lipis

  1. Anonymous Says:
  2. ish3x pahni akan jadi pakar IT la abang. Jo ni la ketinggalan sikit tak dang nak follow hal2 ni...hehe

    Jo&Fatehah

     
  3. Anonymous Says:
  4. bukan pakar... pakai it untuk kegunaan harian...
    dari segi ilmu memang takdok...
    cuma,,, bila xde org nak ke depan...
    abang beranikan diri jek...
    pepn, semua tu untuk memenangkan Pas untuk menegakkan Islam di malaysia...

    shamsueri

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN