Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

AKMAL MEMANGGIL NAMA KU PD 5 JULAI - 11 SEPT 2009

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, July 4, 2009

Baru seminggu pulang dari berkursus Iduksi Umum (PPOP) di AKMAL Melaka Selama Tiga Minggu. Kini AKMAL memanggil namaku semula untuk menjalani kursus Induski Asas (PPIP). Namun kursus kali ini agak panjang dan lama iaitu bermula 5 Julai 2009 sehingga 11 September 2009. Satu tempoh yang agak lama yang sudah pasti pelbagai aktivit dan program yang perlu dilalui/diikuti.

Untuk mengikuti kursus PPIP ni, maka buat kali ke-3, kas terpaksa potong rambut (nombor 1). Maksudnya, kepala kas botak lagi laa......kesian..rambut yang hari tu tak sempat nak panjang. Namun dalam kursus ni yang bestnya...makan minum disediakan. Pendek kata..boleh jadi gemuk kali tak kawal diri. Tapi yang tak bestnya, bila kursus ni kena buat assignment, ada ujian, ada kawad, dan ada kelas. Memang memboringkan, tapi terpaksa la kena lalui dan kena buat.

So welcome to AKMAL agains.

Sekian.

Disedikan oleh: Mohd Kasturi

0 Responses to AKMAL MEMANGGIL NAMA KU PD 5 JULAI - 11 SEPT 2009

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN