Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Rehlah d'Balok Kuantan - Pasti As-Syekireen

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Monday, July 27, 2009
Kuantan (26-07-09): Alhamdulillah, pada hari sabtu (semalam), Abang sekeluarga pergi ke Pantai Balok, Kuantan krn Sekolah Pasti (tempat Harith & Fahmy belajar) anjurkan Rehlah. Pelajar kat pasti tu seramai 39 orang. Hampir semua terlibat bersama ahli keluarga masing2.
Kami mula berkumpul di pasti pukul 7.00pg. Bertolak ke Kuantan pukul 8.05pg. Alhamdulillah sampaik kat pantai jam 10.00pg. Lama gak ambil masa perjalanan kerana melibatkan 11 buah kereta. Manakala sebuah ven yang membawa pelajar rosak dalam perjalanan. Alhamdulillah masalah lain tak ada.
Pelbagai program ada kat pantai tersebut seperti pertandingan mewarna, lumba lagi, bola pantai dll. Alhamdulillah seronok. Kami bertilak balik jam 2.30ptg.

1 Response to Rehlah d'Balok Kuantan - Pasti As-Syekireen

  1. bestnya... dah lama tak p pantai?

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN