Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

UJIAN KAWAD

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, July 25, 2009
Pada 14hb Julai 2009 yang lalu, peserta kursus dikehendaki menduduki ujian kawad. Terdapat dua bahagian bagi ujian kawad ini... Pertama: Ujian Bertulis. Kedua: Ujian Kawad secara individu. Ujian bertulis ni berkisar tentang hukuman/arahan kawad, tujuan kawad, lagu kawad dan sebagainya. Manakala ujian kawad secara individu ni, peserta kena buat tindakan sebagaimana yang diarahkan seperti pusing kanan, kira, belakang, kebelakang pusing, tukar langkah, hormat ke hadapan hormat, selaku terima sijil dan sebagainya.

Dalam ujian kawad ni, alhamduillah kas dapat jawab dengan elok bagi ujian bertulis.. maklumlah jawapan-jawapan telah bocor pada malam sebelum ujian dibuat. Manakala ujian kawad secara individu, kas dapat lakukan dengan baik walaupun ada yang silap.

Selepas ujian kawad, semua peserta membuat latihtan kawad persembahan dan kawad hormat. Kat bawah tu kas letakkan clips ujian kawad secara individu yang kas buat.


Disediakan oleh: Mohd Kasturi

0 Responses to UJIAN KAWAD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN