Tags:

DEMI MASA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

BOTAK KALI KE-3 - KURSUS PPIP

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Friday, July 10, 2009

Kas sekarang berada di Akademik Kastam Diraja Malaysia (AKMAL) yang terletak di Bukit Baru, Melaka Bandar Bersejarah. Kehadiran kas di sini adalah untuk mengikuti Program Pengajian Iktisas Perkastaman (PPIP) selama berbulan-bulan iaitu bermula pada 6 Julai 2009 sehingga 11 September 2009.

Hari pertama sampai.....peserta lelaki dikehendaki menguntingkan rambut paras satu. Maka buat kali ke-3 kepala kas botak. Semuanya botak gara-gara untuk berkursus di AKMAL Melaka. Sebelum ni tak pernah kas kepala botak.


Banyak aktiviti yang perlu kas ikuti dalam PPIP ni... macam-macam aktiviti. Yang paling terdekat ialah....aktiviti kawad selama dua minggu. Jawabnya...hitam la kulit kas nanti kerana akan berkawad bermula pukul 7.30pagi sehingga 2.30petang setiap hari selama dua minggu.

Kas akan cerita pasal kawad apabila abis aktivit kawad nanti...dah seminggu berkawad. Memang memenatkan dan kulit pun dah gelap.

Kat bawah ni kas letakkan clips video yang kas rakam menggunakan telefon bimbit kas... video clips tersebut ialah untuk lagu kastam, lagu akmal dan model gunting rambut.

Sekian sahaja dari kas di AKMAL Melaka.

Disediakan oleh: Mohd Kasturi

0 Responses to BOTAK KALI KE-3 - KURSUS PPIP

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN