Amanah Besar Diberikan...

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Wednesday, August 19, 2009
Assalamualaikum semua,
Untuk makluman semua, pada mesy Jabatan ICT Pas Pahang, Abang telah dilantik sebagai Timbalan Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang 2009/11.

Walaupun tanpa pengalaman dan pengetahuan dalam bidang ICT, abang telah dilantik sebagai Timb. Pengarah. Sebelum ni abang hanya memegang jawatan Ketua Lajnah ICT Pas Kawasan Maran. Malah masih memegang jaw. Ketua Pas Cawangan Bukit Kening.

Dengan kepercayaan yang diberikan, abang akan cuba bagi komitment yang terbaik di samping akan cuba sedaya upaya membalas jasa dan pengorbanan mek ayah di kampung.

Mohon adik2 dan abang doakan kejayaan abang di dunia dan akhirat.

Wassalam.

0 Responses to Amanah Besar Diberikan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN