DINNER - KAWAD

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Wednesday, August 5, 2009
Pada pukul 9.00 mlm pada 13hb Julai 2009 (Isnin), majlis makan malam bersama jurulatih kawad telah diadakan. Program ini adalah inisetif yang diorganise oleh peserta-peserta kursus PPIP Siri 1/2009.

Majlis makan ni dilaksanakan adalah semata-mata untuk memberi penghargaan buat jurulatih kawad yang telah memberi latihan kawad ke atas para perserta kursus. Di dalam majlis ini, terdapat aktiviti karaoke, cabutan bertuah, makan-makan dan sebagainya.

Alhamdulillah majlis makan malam ini dapat dilaksanakan dengan jayanya, pelbagai karenah, aksi dan lawak jenaka ditonjolkan oleh para peserta kursus bagi menjayakan majlis ini.
Sekian,
Cerita dari: Mohd Kasturi di Melaka

0 Responses to DINNER - KAWAD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN