MAKLUMAN PERUBAHAN TEMPAT PENERBANGAN FAIZAL

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Tuesday, August 18, 2009
UNTUK MAKLUMAN, PENERBANGAN FAIZAL DARI KUALA LUMPUR KE ACHEH ADALAH DI LAPANGAN TERBANG LCCT. (BUKAN DI KLIA SEPERTI YANG DIMAKLUMKAN) PADA JAM 11.00 PG (DIJANGKA BERADA DISANA BERMULA JAM 10 PAGI) HARAP MAKLUM

2 Responses to MAKLUMAN PERUBAHAN TEMPAT PENERBANGAN FAIZAL

  1. Maklumat diterima

     
  2. DITERIMA DENGAN JELAS...
    INSYAALLAH JUMPA DI SANA...

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN