MENJEMPUT KENALAN KE MAJLIS

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Wednesday, September 16, 2009
Assalamuaalaikum... saya menjemput semua sahabat saya dan yang mengenali saya untuk hadir kemajlis Menyambut Menantu di Kediamanan saya Kampung Batang Gedik, Jalan Perala, Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan (pada 25 Septermber 2009/6 Syawal 1430). Terutamanya sahabat-sahabat yang berada jauh samaada di Kampung Halaman atau Sedang Belajar Di IPT masing-masing walaupun sempat dimaklumkan melalui Mesej. Peta kerumah boleh dirujuk pada blog ini sebagaimana yang disiarkan. Jumpa nanti di sana...:-) (tel saya 0137726897)

Daripada :
Faizul

Kepada:
Semua sahabat yang tidak sempat saya hubungi secara langsung
Graduan KIAS 2009,
Mantan Pimpinan PMKIAS,
Pimpinan PMKIAS,
Ustaz/ah, Cikgu-cikgu.
Semua yang mengenali saya

0 Responses to MENJEMPUT KENALAN KE MAJLIS

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN