SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Tuesday, September 15, 2009
Oleh kerana pada malam 15hb September 2009 (Selasa) kas akan balik kampung. Maka kas nak ambil kesempatan nak ucapkan SELAMT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI buat keluarga, buat kawan-kawan, buat pembaca blog family Hussin & Halimah dan buat semua.
Kas juga nak mintak maaf banyak-banyak di atas segala silap dan salah yang pernah kas lakukan samada secara sengaja ataupun tidak sengaja. Semoga kehadiran hari lebaran akan mampu mewarnai memori indah di dalam kehidupan.

Oh ya..jangan lupa dijemput datang ke:-
1. Majlis Perkahwinan Kasturi & Asmaliza pada 22hb September 2009(Selasa) - di Ajil, Terengganu.
2. Majlis Perkahwinan Faizul & Siti Fatehah pada 23hb September 2009 (Rabu) - di Tumpat Kelantan.
3. Majlis Menyambut Menantu pada 25hb September 2009 (Jumaat) di Tanah Merah, Kelantan.

Sekian,

Daripada: Mohd Kasturi (15-09-2009)

0 Responses to SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN