Tags:

DEMI MASA

KOLEKSI CERITA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

Alhamdulillah - Ayahanda selamat menjalani pembedahan.

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, June 27, 2009

Kota Baharu (27.06.09/11.00): Alhamdulillah, Syukur kepada Allah kerana Ayahanda telah selamat dibedah. Ayahanda mula dimasukkan ke dalam bilik bedah kira2 pikul 8pg.
+
Pada peringkat awal, ayahanda mengalami masalah darah naik yang meyebabkan giliran ayah ditundah. Walau bagaimanapun, doktor memaklumkan bahawa ayahanda perlu diteruskan juga kerana bimbang memberi kesan kepada lelah ayahanda.
+
Jam 10.45pg, ayahanda dibawa keluar dari bilik bedah dan dibawa ke wad untuk berehat. Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua ahli keluarga yangmendoakan ayahanda serta memberi sokongan moral dsb sehingga membawa kepada kesihatan dan sesejahteraan ayahanda.
+
Antara yang ikut sama dalam ziarah ayahanda ialah, bonda, faizal, hafsan, faizol (jaga ayah kat wad), kak mah, abg nik, mok nah, kak yah abg jat, shamsuri, k.sue, harith, fahmy dan azie.
+
Terima kasih semua.
+
Ikhlas: shamsuri

3 Responses to Alhamdulillah - Ayahanda selamat menjalani pembedahan.

  1. Alhamdulillah, syukur kerana ayah dah selamat operate.

     
  2. Didoakan agar ayah cepat sihat dan dapat pulang ke rumah untuk berehat.

     
  3. kiraney Says:
  4. kas.
    tekanan darah ayah kas naik, mungkin sebab ayah kas gemuruh, nervous sblm masuk bilik bedah..biasalah tu..its normal for us..kas jangan risau k..ayah kas pun dah sihat kan?? jaga ayah baik2..

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN