Tags:

DEMI MASA

KOLEKSI CERITA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

BUAT KHEMAH KENDURI KAK MAH

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Friday, June 12, 2009
Pada 5 Jun 2009 - Aktiviti untuk memasang khemah kenduri kahwin Kak Mah dilakukan. Pada pagi tersebut, kas bersama-sama Hafsan, Ja dan OreSiam pergi mencari buluh di atas bukit penjuru tanah Siti Fatimah. Kami pergi dengan menaiki jip ayah yang dipandu oleh Hafsan. Dari atas bukit, kami turunkan buluh tu ke bawah, memenatkan dan mencabar.Selepas buluh dibawa pulang ke rumah, makan proses membuat khemah dilakukan. Pelbagai idea diberi dan dinyatakan bagi memastikah khemah yang dipasang itu akan kukuh dan kuat. AKhirnya bagi menyiapkan pemasangan khemah tersebut, hanya 2 batang buluh sahaja digunakan daripada 13batang buluh yang diambil.

Selepas bertungkus lumus..maka khemah tersebut akhirnya siap dipasang.

Disediakan oleh: Mohd Kasturi

3 Responses to BUAT KHEMAH KENDURI KAK MAH

 1. Anonymous Says:
 2. sedih gak x dan nk tolong korang...
  pepn, tahniah dan terima kasih atas usaha yang penuh berkoba2

  shamsuri

   
 3. ok beres..tq

   
 4. pakai baju kuning tu master dalam pembinaan.. Macam projeck manager je. hahaha..

   

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN