Tags:

DEMI MASA

KOLEKSI CERITA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

MAJLIS PERKAHWINAN ANAK ABANG HARUN

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Sunday, June 14, 2009
Pada 5 Jun 2009 (Jumaat), Majlis Perkahwinan anak bongsu abang harun berlangsung di kediamannya yang terletak di Dewan Beta, Kota Bharu. Oleh kerana sanak saudara dijemput bagi memeriahkan majlis tersebut, maka Mek, Ayah, A.Syam & Fahmi, Ja, Jo, Midah & Anaknya, Kas, Hafsan dan Kak Nat telah pergi ke rumah abang harun pada waktu pagi.

Oleh kerana masa yang suntuk, maka kami balik ke rumah selepas solat jumaat bagi menguruskan persiapan perkahwinan kak mah.

Disediakan oleh: Mohd Kasturi

0 Responses to MAJLIS PERKAHWINAN ANAK ABANG HARUN

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN