Tags:

DEMI MASA

KOLEKSI CERITA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

SELAMAT PENGANTIN BARU KAK MAH & ABG NIK...

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Tuesday, June 9, 2009
SEMOGA BERBAHAGIA SELAMANYA...
Alhamdulillah, 6hb Jun 2009 (Sabtu), kak mah telah selamat dikahwinkan dengan abg nik. Majlis akad ikah berlangsung di Surau kampung Batang Bergedik yang di nikahkan oleh Tuan Imam Kuala Tiga.Selepas majlis akad nikah iaitu pukul 12.30, rombongan pengantin bergerak ke rumah pengantin perempuan. Bacaan doa selamat dimulakan oleh Tuan Imam dan hadirin menjamah makanan yang disediakan.


Majlis perkahwinan ini disambut dengan sederhana dan penuh kemeriahan. 10 orang anak2 Hussin dan Halimah telah memberi sokongan yang padu.

Doa dan harapan daripada keluarga agar kak mah dan abg nik berbahagia selamanya. Moga keluarga yang dibina adalah atas dasar Islam dan akan melahirkan generasi pejuang2 Islam yang sejati.
disediakan oleh: MOHD SHAMSUR

0 Responses to SELAMAT PENGANTIN BARU KAK MAH & ABG NIK...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN