Tags:

DEMI MASA

KOLEKSI CERITA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

KEPALA KAS BOTAK LAGI.....KURSUS DI AKMAL MELAKA

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Monday, June 8, 2009
08

Pada 7 Jun 2009, Kas kena pergi Melaka untuk menghadiri diri dengan kursus induksi selama 3 minggu (8 – 26 Jun 2009).
Kursus induksi ini adalah diwajibkan ke atas kakitangan-kakitangan perkhidmatan awam yang baru bagi tujuan pengesahan jawatan. Di dalam kursus ini akan diajar sejarah Malaysia, Dasar-Dasar Kerajaan, Perintah Am dan sebagainya. Di samping itu, peserta-peserta kursus perlu buat tugasan secara individu, berkumpulan dan menduduki peperiksaan JPA.


Pukul 2.30petang, kas dengan opismate bertolak dari Kelana Jaya ke AKMAL Melaka melalui Lebuhraya Plus. Before bertolak, kas pergi ke kedai gunting rambut untuk membotakkan kepala sebab untuk kursus induksi ini, peserta-peserta mesti berambut kelas 1.Alhamdulillah pukul 4.30petang, kas dan opismate telah selamat sampai di AKMAL Melaka dan ditempatkan di Asrama ABID 5 (Sorang sebilik).InsyaAllah, dalam kursus ni, kas akan bz dengan kuliah-kuliah yang perlu diikut dan tugasan yang perlu dibuat disamping peperiksaan yang perlu diduduki.


Doa-doakan agar kas lulus dalam kursus ini.

Disediakan oleh:
Mohd Kasturi

2 Responses to KEPALA KAS BOTAK LAGI.....KURSUS DI AKMAL MELAKA

  1. Alamak, silaunya.. Tak pernah tgk kepala abe kas 98.7% rambut hampir tak da. hehehe. Ok gud luck kursus ni..

     
  2. tak pernah tengok ke? rugi rugi..hihi...san dah balik johor ke?

     

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN