Tags:

DEMI MASA

KOLEKSI CERITA

AYAHANDA

AYAHANDA
HUSSIN BIN OMAR

BONDA

BONDA
HALIMAH BINTI ABDULLAH

ANAK BERANAK


WE LOVE TOK GURU

LOKASI ONLINE

Promosi Takaful

BLOG KAWAN

Pemimpin

DINNER - KURSUS INDUKSI UMUM SIRI 2/2009

Disediakan Oleh: Keluarga Hussin dan Halimah Saturday, June 27, 2009
Pada malam 23 Jun 2009 (Isnin) Dinner Kursus Induksi Umum Siri 2/2009 telah berjaya dilaksanakan.

Sebelum maljis dinner bermula, aktiviti gotong royong menyusun meja dan kerusi dilaksanakan dan mendapat kerjasama yang baik dari semua peserta. Masa tu kas pun kena angkat meja dan kerusi dari Abid 3 ke tempat majlis. Memenatkan, tapi menyihatkan sebab berpeluh.

Majlis berlangsung pada pukul 8.30malam. Pakaian bebas tapi kemas. Pada malam tersebut, kas pakai baju batik sebab tak ada baju yang berkolar selain dari color putih. So, terpaksalah guna baju batik yang ada. Pada malam tersebut, pelbagai aktiviti dilaksanakan antaranya ialah Cabuah Bertuah, Karaoke, Majlis Sambut Hari Lahir, Makan Durian, Makan Sate dan sebagainya. Memeriahkan, Mengeyangkan dan Menyeronokkan.


Disediakan oleh:
Mohd Kasturi

0 Responses to DINNER - KURSUS INDUKSI UMUM SIRI 2/2009

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKLUMAN

Sekiranya display cerita hanya memaparkan satu / dua cerita sahaja, Para tetamu blog boleh menekan topik-topik yang berada di bawah ini untuk tatapan atau bacaan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.

(masalah teknikal display/publishing ini tidak dapat diatasi walaupun pelbagai cara telah dilakukan. Sekiranya mana-mana tetamu blog yang pakar dalam bab ni, bolehlah memberi cadangan penyelesaian melalui kotak borak-borak)

TAJUK & CERITA TERKINI

TABUNG KELUARGA


Komen Terkini

Get This Recent Comment Widget!

TENTANG KAMI

My photo
Keluarga Hussin dan Halimah, berasal di Kampung Btg.Gedik Gual Ipoh, Tanah Merah Kelantan. Ahli Keluarga terdiri daripada Hussin dan Halimah serta anak-anaknya seramai 10 orang (6 lelaki, 4 perempuan). Keluarga Hussin & Halimah merupakan sebuah keluarga yang besar yang dihiasi kegembiraan, keceriaan dan kejayaan serta keberkatan. Merupakan salah satu keluarga contoh di kampung tersebut.

HUSSIN & HALIMAH

HUSSIN & HALIMAH

KELUARGAKU

KELUARGAKU

KAWAN-KAWAN